Sunday, February 20, 2011

BangChik

OMG
jah dah dapat adik lagi
BANGCHIK 
nama dia
actually dia belum ada nama lagi


ni baru kaki
belum tengok muka lagi
hensem wooo


ha amacam?? ada macam amir khan tak??
hehe


ni bang chik tidur pulak.
tengok tangan dia 
macam orang penat bersawah je gayanya
sedihnya, kena balik kolej sudah
dah peluk cium bangchik yang baru 16 hari ni
love u la bangchik

16 comments:

  1. chekjahhh..comelnya diaaa..suker tgk tapak kaki dia yg comel tuuu...sebak pun ada..maklumlah cik betty pun ada baby..jd naluri keibuan tu kuatlah..rs mcm nak cium jer bangchik nih..nnt chekjah balik umah ciumkan dia untuk cikbetty yer..muahhhss utk bangchik..ala2x mucuknyer dierr...

    ReplyDelete
  2. wahhh syok la bangchik tu ade kakak dah besar.. ade mak sayang dia.. ada kakak sayang dia jugak kan :) tahniah2

    ReplyDelete
  3. cik betty: jah pon gerammmmmmm!! kena tunggu jah balik cuti dulu la...
    zulfikar: bertuah adik jah.. sampai ade org tersilap kata jah ni mak dia.. haha.. adoi..

    ReplyDelete
  4. grrrrrr!!!!!.....

    rase nak dukung2 jer!!!...

    argghh!!!.. nak pelok2 je rase!!...


    comelnye baby!...
    ngaa.. =p

    ReplyDelete
  5. aq dah jd makcik jaaa..hahhahahah baby~ hoohoho

    ReplyDelete
  6. harap2 nti dah besar suke cekodok.. hahaha...

    ReplyDelete
  7. alolo comelnyer bangchik..
    tahniah semoga menjadi adik yg soleh..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah jah, dpt adik baru.
    sronokkan dpt cium baby, wangi aje

    ReplyDelete
  9. okey fine . mmg mcm shah rukh khan

    ReplyDelete
  10. salam...

    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  11. jah..semepena kelahiran bangchik ni jah join GA mak dara lah..betty tag jah utk GA nih..

    ReplyDelete
  12. adek aku jah oi.. kau curi! haha

    ReplyDelete
  13. chek timah... lame menyepi... huhu..

    ReplyDelete