Wednesday, December 29, 2010

Award Doe!!

bangga nya... 

ini lah award yang Jah menang tu.. hehe..

1. ucapan anda ?
Jah nak ucapkan bermillion-million terima kasih kepada Chek Suri kerana memberikan anugerah ini.
tak terkata pula. (sambil mengesat air mata) haha, tipu je. anugerah ini Jah
tujukan khas untuk mak abah, adik-adik Jah, yang selama ini menyokong Jah, kawan-kawan lagi.
alamak, panjang la pula ucapan ni. sudah-sudah.
terima kasih baaaaanyak-banyak.. (nada fazura dalam cerita pisau cukur)

2. berikan 4 ciri-ciri isteri/suami idaman untuk dijadikan suami/isteri .
ni yang Jah tak sabar nak jawab ni....
1. menerima Jah seadanya
2. org yang boleh memimpin tangan dan hati Jah ke jalan Allah.
3. manis macam gula-gula kapas
4. hormat mak abah Jah

3. berikan 1 tips untuk kekalkan hubungan dengan pasangan.
alamak!! haru nak bagi tips ni. nak kekal ek?? percaya kot. ntah la.

4. Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta ?
doa dapat suami soleh pernah la jumpa. nak dekat jodoh ni macam tak pernah je. 
kamu ada ke??
kalau ada, boleh la emel kat Jah. hehe.

5.  letakkan 10 link pilihan anda dan beritahu mereka telah memenangi award ini.
6 je la ea....   
korang adalah insan-insan bertuah memenangi anugerah ini.
1.  2+2=5
2. shaqq
3. natrah
4. eton
5. zuzu
6. mas yang ayu

16 comments:

  1. tenkiu di atas jwnpn anda !
    haha. nti su email doa OKE !
    AHAHAH. mcm ade jer !

    ReplyDelete
  2. haha... ok2... i tunggu u.. (tangan d bahu sambil mata memandang ke atas) haha...

    ReplyDelete
  3. sabar yer,,,jah..a.mat da dapat 1000 awards..hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah la abg mat oi.. jah baru dpt satu je...

    ReplyDelete
  5. hahahahhaha....psal jodoh ka? ces! brtambah dilema aq :P

    ReplyDelete
  6. hye chek jah,follow di sini..if ase header blog sy tuh cntik vote lah sy...huuuuuuu

    ReplyDelete
  7. along... haha...
    easy to say... dah vote... mmg cantik banner...

    ReplyDelete
  8. sukee nama mangkook tingkat tuh...looocooo
    btw dah folo u...folo me back ya
    http://diarialeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tmekasih byk2 la che jah oi sbb tag i..terharu u tau x..sbb tu i sayang sgt3 kat u neh..hukhukhuk
    nati i suh mr.A i bg penghargaan kat u lak k...

    ReplyDelete
  10. wahhh congratzzz..dpt award...hehe:P

    ReplyDelete
  11. jah, bak emel. nak bagi doa dekat jodoh.hahaa

    ReplyDelete
  12. siput_o@yahoo.com yeye... dekat dah jodoh jah ni..

    ReplyDelete
  13. tahniah...tahniah dan selamat tahun baru...

    ReplyDelete
  14. salam kenal dik.. selamat tahun baru

    jom vote bby akak.. arini last day http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

    ReplyDelete
  15. x baik bbangga la..haha

    anyway..congrats...

    ReplyDelete