Tuesday, September 18, 2012

Adik-Adik ku Gangster

Assalamualaikum dan selamat berdhuha la hendaknya
lama bebenor Jah tak menghupdate blog ni
rasa rindu yang meluap-luap datang untuk menghupdate
ceeewah,,,, ayat propa je tu

Jah nak cerita pasal adik-adik jah yang baru setahun 7 bulan
gambar-gambar mereka akan menyusul sebentar lagi
harap bersabar yer kamu kamu kamu dan kamu
yang kacak hensem macho beriman 
yang cantik anggun bergaya solehah

Perangai si Aisyah (Farisha Fariha)
(chachah and mook ... sis and bro)

suka menghantukkan kepala ke lantai (tanda protes)
pernah sampai lebam dahi dia
kuat makan, bagi la apa bentuk makanan
sampai stereng kereta pon dia nak gigit
kalo tengah bengang, gigit orang/ tampo orang
Jah pernah digigit oleh chachah kat bahu
serius sakit, tak tipu punya 
kalo mama marah dia, nanti dia datang and
and and
bagi mama kiss
dah tak jadi nak marah.

Perangai si Firas (Firas Firdaus)

Firas sekarang dah tiru perangai si chachah
bila tak dapat apa yang dia nak dia akan baring kat lantai dan nangis kuat-kuat
tp Firas ni penakut sikit
semua benda baru dia takut.
Abah belikan kapal korek mainan tu,
punyalah takut sampai nangis
kalau korang dengar dia nangis tu macam budak kena dera.
Tapi nasib baik takut tu cuma dalam 4/5 hari
bila dia dah tak takut, dia je la yang nak main benda tu.
kalau Chachah gigit, Firas tarik rambut Chachah

Dah banyak kali Chachah gigit Firas dan 3 daripadanya meninggalkan kesan lebam
Firas juga dah banyak kali menarik rambut Chachah
pastinya Chachah yang gembeng (suka nangis) pasti menangis
sabar je la jaga budak-budak ni


lagi....
mak dan abah dating dengan anak-anak... kuikuikui

               Jah and Firas at Pulau Pangkor                                    

                                                             Next Top Model : Chachah 

4 comments:

  1. kebal sungguh kepala chachah..hehehe..;)

    ReplyDelete
  2. hehe..
    kita suka sangat tengok baby main
    ramai2 sesama diorang :D

    ReplyDelete
  3. hai jah :)..lama betul x masuk blog jah ni smpi dah tukar id yaa..ingat lg last time baca psl adik jah ni ada gambar tapak kakinya aje hehe

    ReplyDelete